Detail of book

Table of Content
Location marks: SKL 640
20 000 let vaření
Published: Praha Albatros 1976
Pages: 115, [6] s., [15] s. obr. příl
Language: čeština
Annotation from Obalkyknih.cz:
Annotation: Bohatě ilustrovaná knížka o jednom z nejstarších umění - o umění kuchařském. Popisuje francouzskou, anglickou, maďarskou, německou i orientální kuchyni, stolování bohatých Římanů, středověký jídelníček, nápoje apod. Připomíná slavné kuchařské výrobky a jejich tvůrce, hlavní jídla staročeské kuchyně a uvádí malou galerii receptů z různých zemí
Notes: Pro čtenáře od 12 let
No. of Reviews: 0x
Available

Volume Breakdown

Location where Total: Absence borrow: Available: insideAvailable:
Sklad - Dospělé odd. 3 0 3 0
Location Signature Store signature Increments number Status
  Sklad - Dospělé odd. SKL 640 S 20991 128098 Availible
  Sklad - Dospělé odd. SKL 640 S 31959 138296 Availible
  Sklad - Dospělé odd. SKL 640 S 9643 128097 Availible

Discussion

Add post

User not logged in
Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. O cookies